Göngyölt felsál recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szép felsálszelet
- 15 dkg füstölt szalonna
- 2 evőkanál olaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- tejföl
- só
- mustár
Elkészítés:
A húst kiverjük, mustárral megkenjük, és mindegyikre egy ceruzavastagságú szalonnadarabkát fektetünk. Összegöngyöljük, és a tekercseket megtűzzük. A húst finomra vágott, olajban megpirított hagymán megforgatjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. Csak akkor sózzuk meg, ha a szalonna nem túl sós. Tálalás előtt megtejfölözzük, és kifőtt burgonyával kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.