Göngyölt felsál recept
Hozzávalók:
- 8 szép felsálszelet
- 15 dkg füstölt szalonna
- 2 evőkanál olaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- tejföl
- só
- mustár
Elkészítés:
A húst kiverjük, mustárral megkenjük, és mindegyikre egy ceruzavastagságú szalonnadarabkát fektetünk. Összegöngyöljük, és a tekercseket megtűzzük. A húst finomra vágott, olajban megpirított hagymán megforgatjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. Csak akkor sózzuk meg, ha a szalonna nem túl sós. Tálalás előtt megtejfölözzük, és kifőtt burgonyával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

