Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombafasírt recept

Gombafasírt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 800 g csiperke gomba
    • 2 zsemle
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt bors
    • majoránna
    • petrezselyemzöld
    • zsemlemorzsa
    • olaj

    Elkészítése:

    Az apróra vágott gombát kevés olajon megpároljuk a petrezselyemzölddel. Az áztatott zsemlyéket összedolgozzuk a kihűlt gombával.

    Sózzuk, megszórjuk őrölt borssal, majoránnával. Hozzáadjuk a felvert tojásokat és alaposan átkeverjük.

    Vizes kézzel pogácsákat formázunk majd meghempergetjük a zsemlemorzsában. Kevés olajon mindkét oldalán megsütjük. Főtt rizzsel, krumplival tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá