Francia pírítós recept

Hozzávalók:
- 6db zsemle
- 10dkg gépsonka
- 10dkg sajt
- ketchup.majonéz
- vaj
- 2 db főtt kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése: A zsemléket kettévágjuk, megkenjük vajjal, rátesszük a sonkát, a sajtot és a főtt tojást. Melegszendvics sütőbe tesszük, majd pár percig pirítjuk. Ha megpirult a tetejére majonézt, ketchupot, vagy mustárt nyomunk.
Tipp:
Alkalmas reggelire , vacsorára, de akár gyors ételnek is nagyon jó.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »