Francia pírítós recept

Hozzávalók:
- 6db zsemle
- 10dkg gépsonka
- 10dkg sajt
- ketchup.majonéz
- vaj
- 2 db főtt kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése: A zsemléket kettévágjuk, megkenjük vajjal, rátesszük a sonkát, a sajtot és a főtt tojást. Melegszendvics sütőbe tesszük, majd pár percig pirítjuk. Ha megpirult a tetejére majonézt, ketchupot, vagy mustárt nyomunk.
Tipp:
Alkalmas reggelire , vacsorára, de akár gyors ételnek is nagyon jó.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »