Francia pírítós recept

Hozzávalók:
- 6db zsemle
- 10dkg gépsonka
- 10dkg sajt
- ketchup.majonéz
- vaj
- 2 db főtt kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése: A zsemléket kettévágjuk, megkenjük vajjal, rátesszük a sonkát, a sajtot és a főtt tojást. Melegszendvics sütőbe tesszük, majd pár percig pirítjuk. Ha megpirult a tetejére majonézt, ketchupot, vagy mustárt nyomunk.
Tipp:
Alkalmas reggelire , vacsorára, de akár gyors ételnek is nagyon jó.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »