Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fetával töltött gombafejek recept

Fetával töltött gombafejek
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg barna csiperke
    • 0,5 kg fehér csiperke
    • 40 dkg feta (aki szereti, ajánlom, hogy próbálja ki a feta helyett juhtúróval)
    • 1 közepes fej lila hagyma
    • 2 szál újhagyma
    • 6-7 szál friss kapor (használhatunk helyette petrezselyem zöldet, kakukkfüvet és egyéb zöld fűszereket is)
    • só, frissen őrölt fehér bors

    Elkészítése

    Mivel a gomba nagyon szép volt, így én nem pucoltam, csak hideg vízzel alaposan megmostam és eltávolítottam a szárát.

    A fetát/juhtúrót egy tálban villával összetöröm, hozzá adom az aprított kaprot, a nagyon apró kockára vágott lila – és új hagymát, sózom, borsozom majd jól összekeverem.

    A gombafejeket megtöltöm a töltelékkel és egy sütő papírral kibélelt tepsibe, vagy kivajazott jénaiba teszem és 160 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütöm!

    Jó étvágyat!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá