Fetával töltött gombafejek recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg barna csiperke
- 0,5 kg fehér csiperke
- 40 dkg feta (aki szereti, ajánlom, hogy próbálja ki a feta helyett juhtúróval)
- 1 közepes fej lila hagyma
- 2 szál újhagyma
- 6-7 szál friss kapor (használhatunk helyette petrezselyem zöldet, kakukkfüvet és egyéb zöld fűszereket is)
- só, frissen őrölt fehér bors
Elkészítése
Mivel a gomba nagyon szép volt, így én nem pucoltam, csak hideg vízzel alaposan megmostam és eltávolítottam a szárát.
A fetát/juhtúrót egy tálban villával összetöröm, hozzá adom az aprított kaprot, a nagyon apró kockára vágott lila – és új hagymát, sózom, borsozom majd jól összekeverem.
A gombafejeket megtöltöm a töltelékkel és egy sütő papírral kibélelt tepsibe, vagy kivajazott jénaiba teszem és 160 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütöm!
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »