Extra melegszendvics recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet kenyér
- vaj
- szalámi
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- sajt
- paradicsom
- uborka
- hegyes erős paprika
- házi ételízesítő
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A kenyereket megkenjük vajjal, rátesszük a szalámit, lereszeljük a sajtot. 10-15 perc alatt megsütjük a sütőben.
Addig, amíg sülnek a kenyerek egy serpenyőben tükörtojást készítünk, megszórjuk a tojásokat ételízesítővel. Ízlés szerint hígabbra lágyabbra süthetjük.
Ha kész a szendvics egy tányérra tesszük és egy tükörtojást teszünk rá. Így járunk el minden szendviccsel.
Tálaláskor vágunk fel hozzá paradicsomot, uborkát, paprikát.
Jó étvágyat!
Tipp:
A szendvicsre tetszés szerint tehetünk bármit ami épp van a hűtőbe, sonka, parizer, kolbász. Vaj helyett is tehetünk vajkrémet, pizzakrémet épp mi van a hűtőnkben :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »