Diós guba recept

Hozzávalók:
- 12 kifli
- 20 dkg darált dió
- 15 dkg cukor
- 1+1 l tej
- 2 cs vaníliás puding
- 3 cs vaníliás cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
1 l tejet összekeverem a vaníliás cukorral és a tojással. A kifliket felkarikázom, ráöntöm a tejes keveréket és a diót! Összeforgatom és egy tűzálló tálba teszem! Kb 160°-on 20 percig sütöm!
Közben a másik liter tejből megfőzöm a pudingot, DE én hígabbra hagyom, mint ha rendes pudingot készítenék, ez inkább öntet szerű legyen!
Ha kész a guba ráöntöm a vaníliás öntetemet.
Hidegen- melegen tálalható!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »