Diós guba recept

Hozzávalók:
- 12 kifli
- 20 dkg darált dió
- 15 dkg cukor
- 1+1 l tej
- 2 cs vaníliás puding
- 3 cs vaníliás cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
1 l tejet összekeverem a vaníliás cukorral és a tojással. A kifliket felkarikázom, ráöntöm a tejes keveréket és a diót! Összeforgatom és egy tűzálló tálba teszem! Kb 160°-on 20 percig sütöm!
Közben a másik liter tejből megfőzöm a pudingot, DE én hígabbra hagyom, mint ha rendes pudingot készítenék, ez inkább öntet szerű legyen!
Ha kész a guba ráöntöm a vaníliás öntetemet.
Hidegen- melegen tálalható!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »