Cukkinifelfújt sült hallal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db 15 cm-es cukkini
- petrezselyemzöld
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg liszt
- 1 dl tejföl
- őrölt bors
- só
- ponty szeletek
- fokhagymakrém
Elkészítése:
A cukkinit mivel nagyon gyengécske volt, nem hámoztam meg csak lereszeltem. Sóztam, majd amíg állt a sóban, a petrezselymet összevágtam, a tojásokat kettéválasztottam.
A tojás sárgákat összekevertem fél dl tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, a levétől kinyomkodott cukkinivel, majd borsoztam.
A fehérjéket felvertem csipet sóval és ezt is óvatosan hozzáadtam a cukkinis masszához.
Sütőpapírral kibéleltem egy kicsi tepsit, a masszát egyenletesen belesimítottam és 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt
megsütöttem.
Mikor megsült kivettem a sütőből, lehúztam a papírt róla, megszórtam reszelt füstölt sajttal és feltekertem még forrón, majd miután kihűlt szeletekre vágtam.
A besózott halszeleteket bekentem fokhagymakrémmel, friss színes borssal megszórtam, és egy ek olajon teflonserpenyőben 4-5 perc alatt, oldalanként megsütöttem szép pirosra.
Fél dl tejfölbe egy fél kiskanál reszelt tormakrémet kevertem és ezt adtam mártásnak.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »