Csirkenyárs recept

Hozzávalók:
- 20 dkg csirkemell
- 1 piros paprika
- 2 hagyma
- só, bors, őrölt paprika
Elkészítése:
A csirkemelleket kockákra vágjuk, majd jól befűszerezzük sóval, borssal és őrölt paprikával. A paprikát és a hagymát szintén kockákra vágjuk, majd a hússal együtt pálcikákra húzzuk. Sütőben 200 fokon, párszor átforgatva 40 percig sütjük.
Amíg a nyárs a sütőben van, krumplit sütünk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »