Csirkemáj gombával recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemáj
- 30 dkg galambica gomba
- 1 fej vöröshagyma
- olaj
- bors
- paradicsom
- sárga paprika
- só
Elkészítése:
A hagymát felaprítom,olajon átfuttatom. Ráteszem a csirkemájat,a felszeletelt gombát,majd a paradicsomot és a paprikát is. Bőven borsozom,kevergetve fedő alatt készre sütöm. Tálaláskor sózom. Burgonyapürével tálaltam. Finom,gyors,laktató ebéd.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.