Cserázka recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 csomag lebbencs tészta
- kevés olaj
- só
- bors
- delikát
- őrölt csemege paprika
- 2-3 burgonya
Elkészítése:
Egy lábasban olajat hevítünk, majd a lebbencstésztát megpirítjuk. A tűzről levéve megszórjuk piros paprikával, majd kiszedjük egy tányérra. A lábasba kevés vizet engedünk, és sóval, borssal, delikáttal fűszerezzük. Beletesszük a karikára vágott burgonyát, és puhára főzzük. Amikor a burgonya megfőtt, beletesszük a pirított tésztát és együtt készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

