Cserázka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag lebbencs tészta
- kevés olaj
- só
- bors
- delikát
- őrölt csemege paprika
- 2-3 burgonya
Elkészítése:
Egy lábasban olajat hevítünk, majd a lebbencstésztát megpirítjuk. A tűzről levéve megszórjuk piros paprikával, majd kiszedjük egy tányérra. A lábasba kevés vizet engedünk, és sóval, borssal, delikáttal fűszerezzük. Beletesszük a karikára vágott burgonyát, és puhára főzzük. Amikor a burgonya megfőtt, beletesszük a pirított tésztát és együtt készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »