Cserázka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag lebbencs tészta
- kevés olaj
- só
- bors
- delikát
- őrölt csemege paprika
- 2-3 burgonya
Elkészítése:
Egy lábasban olajat hevítünk, majd a lebbencstésztát megpirítjuk. A tűzről levéve megszórjuk piros paprikával, majd kiszedjük egy tányérra. A lábasba kevés vizet engedünk, és sóval, borssal, delikáttal fűszerezzük. Beletesszük a karikára vágott burgonyát, és puhára főzzük. Amikor a burgonya megfőtt, beletesszük a pirított tésztát és együtt készre főzzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »