Céklás finomság recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2-3 db cékla
- 1 csomag leveles tészta
- 1 kis doboz tejföl
- majonéz
- só
- mustár
- sajt
Elkészítése:
A céklát puhára pároljuk, sütőben 180 fokon, alufóliába csomagolva. Ezután felkockázzuk, hozzáadjuk a tejfölt, 1,5 ek majonézt, fél ek mustárt és ízlés szerint sót.
Ezután a leveles tésztát kinyújtjuk és rárakjuk a tölteléket, felcsavarjuk, tetejére sajtot szórunk, de ez a lépés elhagyható.
180 fokon kb 15-20 percig sütjük, ha már szép aranybarna akkor készen van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

