Céklás finomság recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2-3 db cékla
- 1 csomag leveles tészta
- 1 kis doboz tejföl
- majonéz
- só
- mustár
- sajt
Elkészítése:
A céklát puhára pároljuk, sütőben 180 fokon, alufóliába csomagolva. Ezután felkockázzuk, hozzáadjuk a tejfölt, 1,5 ek majonézt, fél ek mustárt és ízlés szerint sót.
Ezután a leveles tésztát kinyújtjuk és rárakjuk a tölteléket, felcsavarjuk, tetejére sajtot szórunk, de ez a lépés elhagyható.
180 fokon kb 15-20 percig sütjük, ha már szép aranybarna akkor készen van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »