Céklás finomság recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2-3 db cékla
- 1 csomag leveles tészta
- 1 kis doboz tejföl
- majonéz
- só
- mustár
- sajt
Elkészítése:
A céklát puhára pároljuk, sütőben 180 fokon, alufóliába csomagolva. Ezután felkockázzuk, hozzáadjuk a tejfölt, 1,5 ek majonézt, fél ek mustárt és ízlés szerint sót.
Ezután a leveles tésztát kinyújtjuk és rárakjuk a tölteléket, felcsavarjuk, tetejére sajtot szórunk, de ez a lépés elhagyható.
180 fokon kb 15-20 percig sütjük, ha már szép aranybarna akkor készen van.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »