Camembertes-almás szendvics recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet szendvics kenyér (vagy teljes kiőrlésű-, barna-, rozskenyér)
- 2 darab alma
- 4 szelet camembert
- dió
Elkészítése:
A kenyereket megpirítjuk. Reszelőn lereszeljük az almákat és elosztjuk a pirított kenyereken. A camembert szeleteket ráhelyezzük a reszelt almákra, megszórjuk durvára tört dióval.
Néhány percig grillezzük és melegen tálaljuk.
Tipp: az elkészített szendvicseket megszórhatjuk bazsalikommal, oregánóval. Aki teheti és szereti, az alma és a sajt közé dugjon kolbászkarikákat és úgy grillezze meg.
Tipp:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »