Bundázott almakarikák recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 4 alma
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 evőkanál liszt
- 2 dl tej
- olaj
Elkészítése:
Az almát meghámozzuk, magházát kivesszük és kb 1 cm vastag szeletekre vágjuk.
A tejből, tojásból és lisztből sűrű palacsintatésztát készítünk, az almakarikákat megforgatjuk benne, majd forró olajban aranysárgára sütjük.
Tálalás előtt fahéjas porcukorral megszórjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.