Bundáskenyér muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 szelet száraz kenyér
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt
- 2 dl tejföl
- 25 dkg mozzarella sajt
- só
- bors
Elkészítése:
A száraz kenyeret apró kockára vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a 4 tojást, a 2 dl tejfölt és a lereszelt mozzarella sajtot, majd beleforgatjuk a kenyeret.
Sózzuk, borsozzuk. A muffin formákat vajjal kikenjük, majd belekanalazzuk a tojásos keveréket. 200 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
A bundáskenyér muffin kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 12 g
Szénhidrát: 20 g
Zsír: 13 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »