Bundás szendvics recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet toast kenyér
- 2 szelet lapkasajt vagy trappista sajt
- 2 szelet sonka vagy bármilyen más felvágott
- pici tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1-2 csipet só
- kb 3 dl olaj a sütéshez
Elkészítése:
A kenyér egyik oldalát picit belemártjuk a tejbe és erre tesszük a sajtot és a felvágottat. Egy másik kenyér szelettel is így járunk el és a két kenyeret összetapasztjuk.
Felvert tojásba, amibe 1-2 csipet sót szórtunk belemártjuk a szendvics mindkét oldalát, majd forró olajban kisütjük.
Papírtörlőre szedjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »