Bundás szendvics recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet toast kenyér
- 2 szelet lapkasajt vagy trappista sajt
- 2 szelet sonka vagy bármilyen más felvágott
- pici tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1-2 csipet só
- kb 3 dl olaj a sütéshez
Elkészítése:
A kenyér egyik oldalát picit belemártjuk a tejbe és erre tesszük a sajtot és a felvágottat. Egy másik kenyér szelettel is így járunk el és a két kenyeret összetapasztjuk.
Felvert tojásba, amibe 1-2 csipet sót szórtunk belemártjuk a szendvics mindkét oldalát, majd forró olajban kisütjük.
Papírtörlőre szedjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »