Bundás kenyér recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 6 szelet kenyér
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg sajt
- ételízesítő ízlés szerint
Elkészítése:
A tojásokat villával felverjük, ételízesítővel (vagy sóval) ízesítjük.
A kész masszába megforgatjuk a kenyereket, és forró olajban kisütjük. A frissen kisült kenyerek tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
A bundás kenyér kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 241 kcal
Fehérje: 13 g
Szénhidrát: 25 g
Zsír: 10 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 13 g
Szénhidrát: 25 g
Zsír: 10 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

