Bruschetta recept

Hozzávalók:
- 4 db paradicsom
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 6-8 levél friss bazsalikom
- 2 db mozzarella
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint olívaolaj
Elkészítése:
A paradicsomokat apróra kockázzuk és egy tálba tesszük. A fokhagymát késsel szétnyomjuk, aprítjuk, majd mehet hozzá az aprított bazsalikom, só, bors, étolaj és addig állni hagyjuk, amíg a sütőben elősütjük a kenyérszeleteket.
A sütőt grillező fokozatra állítjuk. A kenyérszeleteket mindkét oldalukon kb 2-2 percig pirítjuk. Ezután kivesszük és rákanalazzuk a paradicsomot.
A mozzarellát a tetejére tépkedjük, majd visszatolom a sütőbe kb 4-5 percre, amíg a sajt ráolvad.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »