Bruschetta recept

Hozzávalók:
- 4 db paradicsom
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 6-8 levél friss bazsalikom
- 2 db mozzarella
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint olívaolaj
Elkészítése:
A paradicsomokat apróra kockázzuk és egy tálba tesszük. A fokhagymát késsel szétnyomjuk, aprítjuk, majd mehet hozzá az aprított bazsalikom, só, bors, étolaj és addig állni hagyjuk, amíg a sütőben elősütjük a kenyérszeleteket.
A sütőt grillező fokozatra állítjuk. A kenyérszeleteket mindkét oldalukon kb 2-2 percig pirítjuk. Ezután kivesszük és rákanalazzuk a paradicsomot.
A mozzarellát a tetejére tépkedjük, majd visszatolom a sütőbe kb 4-5 percre, amíg a sajt ráolvad.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »