Bazsalikommal és mozarellával töltött csirkemell recept

Hozzávalók:
- 3 db csirkemell
- 1 db mozarella golyó
- 4 szelet bacon sonka
- 3 gerezd fokhagyma
- bazsalikom
- só, bors, olaj
Elkészítése:
A csirkemelleket megmosom és belevágok. Megtöltöm a csirkemelleket a csíkokra vágott mozarellával és az apróra vágott bazsalikommal, valamint a megpucolt és apróra vágott fokhagymával. Körbetekerem baconnal és egy olajjal kikent tálba teszem. Majd megborsozom, sózom, alufóliával lefedem és előmelegített sütőbe teszem. A tetejére teszek egy kis sajtot.
Tipp:
Köretként karikára vágott sült krumplit és párolt cukkinit ajánlok.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »