Barackos nyárs recept

Hozzávalók:
- egy doboz felezett őszibarack befőt
- kb 60-70 dkg hús (csirke, pulyka, vagy sertés is lehet)
- bors, só
- köretnek: mazsolás vagy kókuszos rizs
- hurkapálcika
Elkészítése:
A húst nagyobb kockára vágjuk. Sózzuk,borsozzuk./Ezt előző este is elkészíthetjük./ A hurkapálcára felváltva a barackot és a húst felszúrjuk. A kész nyársakat bő olajban megsütjük/Nagyon hamar kész./ A párolt rizst összekeverem kókuszreszelékkel. Ha mazsolás rizst készítek,akkor rakom bele a mazsolát amikor a rizst felengedem vízzel. Aki szereti a pikáns ízeket nem fog csalódni, mert isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »