Banános tofu puding recept

Hozzávalók:
- 2 érett banán
- 180g bio tofu
- 1 tk vanília kivonat
- 3/4 tk sztívia
Elkészítése:
Egy turmixgépben keverd össze az összes hozzávalót.
Kóstold meg a pudingot és ha édesebbre szeretnéd, vagy még érezhető benne a tofu íze, adj hozzá több édesítőt (sztíviát, agavét, juharszirupot vagy mézet).
A pudingot tartsd hűtőben és három napon belül fogyaszd el.
Tipp:
Ha kakaós verzióban szeretnénk, csak adjunk hozzá néhány kanál kakaót. 1 kis adag ebből a pudingból csak 84 kcal-t és 12 g szénhidrátot tartalmaz, így ha nagyon jól esik, nyugodtan elfogyaszthatsz két adagot is egy ültő helyedben.
Ha azt szeretnéd, hogy a tofu puding több fehérjét tartalmazzon, és fitnesz szintre emeljük, akkor adhatsz hozzá bátran egy mérőkanál fehérjeport is (ha glutén- és lisztmentes verziót szeretnél készíteni, használj vegán fehérjét).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »