Banános tofu puding recept
Hozzávalók:
- 2 érett banán
- 180g bio tofu
- 1 tk vanília kivonat
- 3/4 tk sztívia
Elkészítése:
Egy turmixgépben keverd össze az összes hozzávalót.
Kóstold meg a pudingot és ha édesebbre szeretnéd, vagy még érezhető benne a tofu íze, adj hozzá több édesítőt (sztíviát, agavét, juharszirupot vagy mézet).
A pudingot tartsd hűtőben és három napon belül fogyaszd el.
Tipp:
Ha kakaós verzióban szeretnénk, csak adjunk hozzá néhány kanál kakaót. 1 kis adag ebből a pudingból csak 84 kcal-t és 12 g szénhidrátot tartalmaz, így ha nagyon jól esik, nyugodtan elfogyaszthatsz két adagot is egy ültő helyedben.
Ha azt szeretnéd, hogy a tofu puding több fehérjét tartalmazzon, és fitnesz szintre emeljük, akkor adhatsz hozzá bátran egy mérőkanál fehérjeport is (ha glutén- és lisztmentes verziót szeretnél készíteni, használj vegán fehérjét).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










