Banános tofu puding recept

Hozzávalók:
- 2 érett banán
- 180g bio tofu
- 1 tk vanília kivonat
- 3/4 tk sztívia
Elkészítése:
Egy turmixgépben keverd össze az összes hozzávalót.
Kóstold meg a pudingot és ha édesebbre szeretnéd, vagy még érezhető benne a tofu íze, adj hozzá több édesítőt (sztíviát, agavét, juharszirupot vagy mézet).
A pudingot tartsd hűtőben és három napon belül fogyaszd el.
Tipp:
Ha kakaós verzióban szeretnénk, csak adjunk hozzá néhány kanál kakaót. 1 kis adag ebből a pudingból csak 84 kcal-t és 12 g szénhidrátot tartalmaz, így ha nagyon jól esik, nyugodtan elfogyaszthatsz két adagot is egy ültő helyedben.
Ha azt szeretnéd, hogy a tofu puding több fehérjét tartalmazzon, és fitnesz szintre emeljük, akkor adhatsz hozzá bátran egy mérőkanál fehérjeport is (ha glutén- és lisztmentes verziót szeretnél készíteni, használj vegán fehérjét).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »