Baconnal töltött rántott sajt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg trappista sajt
- 8 szelet bacon
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg finomliszt
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés:
A sajtot kb 4-5 mm vastag szeletekre vágjuk.
Elkészítés:
Két szelet sajt közé, teszünk egy-két szelet bacont és a szokott módon bepanírozzuk, csak most duplán. Liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa.
Így a sajt, nem folyik ki olyan könnyen. Bő olajban kisütjük. Tálalásnál tetszőleges köretet és tartármártást adhatunk hozzá.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »