Avokádókrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 avokádó
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 szál újhagyma
- 1 ek tejföl
- 1 tk dijoni mustár
- 1/2 citrom leve
- só
- őrölt fehér bors
- kakukkfű
Elkészítése:
A kellően megpuhult avokádónak kanállal vájjuk ki a húsát, majd adjuk hozzá a tejfölt, a mustárt, a felszeletelt újhagymát és a fokhagymát, ízlés szerint sózzuk borsozzuk és szórjuk meg kakukkfűvel (friss kakukkfűvel finomabb, de ízlés szerint szárítottat is adhatunk hozzá).
Ezután botmixerrel pépesítsük és ha szükséges fűszerezzünk utána. Az elkészült krémet rögtön tálalhatjuk vagy tálalásig a hűtőben tároljuk.
Tálaláskor ízlés szerint péksüteménnyel, pirítóssal kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »