Avokádókrém recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 avokádó
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 szál újhagyma
- 1 ek tejföl
- 1 tk dijoni mustár
- 1/2 citrom leve
- só
- őrölt fehér bors
- kakukkfű
Elkészítése:
A kellően megpuhult avokádónak kanállal vájjuk ki a húsát, majd adjuk hozzá a tejfölt, a mustárt, a felszeletelt újhagymát és a fokhagymát, ízlés szerint sózzuk borsozzuk és szórjuk meg kakukkfűvel (friss kakukkfűvel finomabb, de ízlés szerint szárítottat is adhatunk hozzá).
Ezután botmixerrel pépesítsük és ha szükséges fűszerezzünk utána. Az elkészült krémet rögtön tálalhatjuk vagy tálalásig a hűtőben tároljuk.
Tálaláskor ízlés szerint péksüteménnyel, pirítóssal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »

