Avokádókrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 avokádó
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 szál újhagyma
- 1 ek tejföl
- 1 tk dijoni mustár
- 1/2 citrom leve
- só
- őrölt fehér bors
- kakukkfű
Elkészítése:
A kellően megpuhult avokádónak kanállal vájjuk ki a húsát, majd adjuk hozzá a tejfölt, a mustárt, a felszeletelt újhagymát és a fokhagymát, ízlés szerint sózzuk borsozzuk és szórjuk meg kakukkfűvel (friss kakukkfűvel finomabb, de ízlés szerint szárítottat is adhatunk hozzá).
Ezután botmixerrel pépesítsük és ha szükséges fűszerezzünk utána. Az elkészült krémet rögtön tálalhatjuk vagy tálalásig a hűtőben tároljuk.
Tálaláskor ízlés szerint péksüteménnyel, pirítóssal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »