Áfonyás-joghurtos kanalazó recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
5 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2-3 db zabkeksz
- 1 kis pohár gyümölcsjoghurt
- 1-2 ek lenmag,vagy darabolt mogyoró stb
- 1 kk búzakorpa(elhagyható)
- 1 maréknyi friss áfonya
Elkészítése:
A kekszet a pohár aljára tördeljük.
Kevés joghurtot teszünk rá, majd megszórjuk a (búzakorpával) magokkal áfonyával, ráöntjük a többi joghurtot és a maradék áfonyával díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

