Kapor mártás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 nagyobb csokor kapor
- ízlés szerint só
- kevés cukor
- tejföl
- 1 ek olaj és ugyanennyi liszt
- kevés víz ( kb. 2 dl)
Elkészítése:
A friss kaprot megmossuk, majd apróra vágjuk. Az olajat felmelegítjük és a liszt hozzáadásával rántást készítünk, majd rárakjuk a kaprot.
Sózzuk, cukrozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy puhára tudjuk főzni vele a kaprot. Ha kész, 1 evőkanál tejföllel még ízesítjük.
Tipp:
Én úgy szoktam elkészíteni, mint a sóskát, víz helyett tejjel is felönthetjük. Húsok mellé kínálhatjuk, de önállóan is finom, vagy akár tojással.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »