Fokhagymás kukorica főzelék recept

Hozzávalók:
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kukorica konzerv
- só, bors
- 2 dl tejföl
- 1,5 kanál liszt
- petrezselyem
Elkészítése: A fokhagymát felaprítjuk és kevés olajban megpirítjuk. Hozzátesszük a lecsöpögtetett kukoricát és kicsit összemelegítjük. Sózzuk, borsozzuk. 2 dl tejfölt a 1,5 kanál liszttel összekeverjük és hozzáadjuk a kukoricához. Összeforraljuk és a végén egy marék petrezselyemmel ízesítjük.
Rántott sajthoz kitűnő
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »