Finom főzelék kicsit máskép recept

Hozzávalók:
- 1 kg fagyasztott mexikói zöldségkeverék
- 1 kávéskanál só
- 2 evőkanál cukor
- 2 evőkanál liszt
- 1/2-1 liter tej
- kis olaj
Elkészítése:
A fagyasztott zöldséget megfőzzük a sóval, miután megfőtt leszűrjük.
Olajat hevítünk beletesszük a cukrot és a zöldséget ha egy picit megpirult rátesszük a lisztet és a tejet. Addig főzzük amíg be nem sűrűsödik.Ez kb. 5 perc.
Tipp:
Én több cukrot tettem bele mivel édesen szeretjük. :))))
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »