Birsalma főzelék recept

Hozzávalók:
- 4-5 db birsalma ( vagy 1 üveg befőtt )
- cukor ízlés szerint
- 1 l víz
- 2 ek vaníliás pudingpor
- vaníliás cukor
Elkészítése:
Az almákat megpucoljuk, kockákra vágjuk, edénybe tesszük és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a cukrot. Addig főzzük amíg az alma megpuhul. Levesszük a tűzről.
A pudingport kevés tejjel elkeverjük csomómentesre, az alma levéből is adhatunk hozzá egy keveset, jól elkeverjük. Hozzáadjuk az almához visszatéve a tűzre besűrítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »