Birsalma főzelék recept
Hozzávalók:
- 4-5 db birsalma ( vagy 1 üveg befőtt )
- cukor ízlés szerint
- 1 l víz
- 2 ek vaníliás pudingpor
- vaníliás cukor
Elkészítése:
Az almákat megpucoljuk, kockákra vágjuk, edénybe tesszük és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a cukrot. Addig főzzük amíg az alma megpuhul. Levesszük a tűzről.
A pudingport kevés tejjel elkeverjük csomómentesre, az alma levéből is adhatunk hozzá egy keveset, jól elkeverjük. Hozzáadjuk az almához visszatéve a tűzre besűrítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

