Vienetta fagyi recept

Hozzávalók:
- 4 dl hideg tej
- 3 csomag tejszínhabpor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 evőkanál kristálycukor
- 1 tortabevonó
- 5 dkg margarin
Elkészítése:
Hideg tejbe bele teszünk vaníliás cukrot, kristálycukrot, tejszínhabport és kemény habbá verjük. A tortabevonót margarinnal fel kell olvasztani. Fóliázott őzgerincformába vagy fagylaltos pohárba rétegezni /hab-csoki-hab-csoki/ vagy belelehet reszelni a csokoládét és fagyasztani.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »