Vienetta fagyi recept
 
                            Hozzávalók:
- 4 dl hideg tej
- 3 csomag tejszínhabpor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 evőkanál kristálycukor
- 1 tortabevonó
- 5 dkg margarin
 
Elkészítése:
Hideg tejbe bele teszünk vaníliás cukrot, kristálycukrot, tejszínhabport és kemény habbá verjük. A tortabevonót margarinnal fel kell  olvasztani. Fóliázott őzgerincformába vagy fagylaltos pohárba rétegezni /hab-csoki-hab-csoki/ vagy belelehet reszelni a csokoládét és fagyasztani.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

