Málnás-kókuszos fagyi recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag tejszínhabpótló por (cukormentes)
- 4 ek kókuszreszelék
- édesítőszer (ízlés szerint)
- 300 ml sovány tej
- 200 g fagyasztott málna
Elkészítése:
A hideg tejben keményre felverjük a tejszínhabpótló port, édesítőt és a kókuszreszeléket. Egy szilikon püspökkenyér formát kibéleljük folpackkal.
A tejszínhabot felváltva rétegezzük a málnával, a fagyit tejszínhabbal zárjuk le. Legalább 6 órára tegyük fagyasztóba, de legjobb egy egész éjszaka.
Tálalás előtt kifordítjuk a formából és tetszés szerint még díszíthetjük, majd szeletelve kínáljuk.
Tipp:
Egészséges fagyi
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »