Málnafagylalt recept

Hozzávalók kb.: 6 adaghoz
- 100g cukor
- 1,5 dl víz
- 500g málna
- fél citrom leve
Elkészítése:
A cukrot elkeverjük a vízzel egy lábasban és feltesszük főni, összeforraljuk, és pár percig főzzük. Az így kapott szirupot ráöntjük a málnára, és robotgéppel vagy turmix géppel összekavarjuk. Hozzáadjuk a citromlevet, majd kis tálkákba, vagy 1 nagy tálkába öntjük, vagy esetleg fagylaltgépbe, és be a mélyhűtőbe. Ha nincs fagylaltgépünk, akkor lesz igazi a fagyink, ha minden félóra-órában, megkavargatjuk a mélyhűtőben mert így nem fagy össze annyira. Finom nagyon!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 gyümölcsleves, amit egész nyáron kanalaznál
Amikor odakint forr a levegő, egy hideg gyümölcsleves aranyat ér. Krémes, h
Tovább olvasom »
Tiramisu újratöltve: 10 változat, amit ki kell próbálnod legalább egyszer
A tiramisu az egyik legkedveltebb desszert világszerte – krémes, kávés, lág
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös finomság, amit 30 perc alatt elkészíthetsz
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
Tészta, csirke, tejszín – 12 villámgyors vacsi ötlet amit imádni fogsz
Ha szereted a paradicsomos, bazsalikomos, tejszínes vagy sajtos ételeket, a
Tovább olvasom »
Könnyű, krémes, gyümölcsös: 10 pohárdesszert hőség idejére
Amikor tombol a hőség, a nehéz, forró sütemények helyett inkább valami hűsí
Tovább olvasom »
Meggy, cseresznye, ribizli – 14 nyári süti, amiért sorban állnak
Ha nyár, akkor meggy, cseresznye és ribizli – ezek a gyümölcsök igazi sztár
Tovább olvasom »