Joghurtos meggy fagylalt recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg magozott meggy (friss!)
- 2 dl natúr joghurt
- 2 dl habtejszín
- 2-3 ek cukor (vagy méz ízlés szerint)
Elkészítése:
A magozott meggyet, a joghurtot és a cukrot összeturmixoljuk úgy, hogy ne legyen teljesen pépes.
A tejszínhabot felverjük és beleforgatjuk a meggyes-joghurtos keverékbe.
Az egészet egy fagyasztható tálba helyezzük, fagyasztóba tesszük jó pár órára és várjuk, mikor habzsolhatjuk be.
A joghurtos meggy fagylalt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 2 g
Szénhidrát: 12 g
Zsír: 7 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »