Joghurtos meggy fagylalt recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg magozott meggy (friss!)
- 2 dl natúr joghurt
- 2 dl habtejszín
- 2-3 ek cukor (vagy méz ízlés szerint)
Elkészítése:
A magozott meggyet, a joghurtot és a cukrot összeturmixoljuk úgy, hogy ne legyen teljesen pépes.
A tejszínhabot felverjük és beleforgatjuk a meggyes-joghurtos keverékbe.
Az egészet egy fagyasztható tálba helyezzük, fagyasztóba tesszük jó pár órára és várjuk, mikor habzsolhatjuk be.
A joghurtos meggy fagylalt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 2 g
Szénhidrát: 12 g
Zsír: 7 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »