Gesztenye fagyi recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenye massza
- 3 dl főzőtejszín
- pár csepp rumaroma
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálba tesszük és robotgéppel alaposan összedolgozzuk. A főzőtejszín legyen jó kemény. Ekkor egy gesztenyés masszát kapunk, melyet fagylaltgépbe teszünk és 20 perc múlva már kész is a fagyi. Ha nincs ilyen gépünk akkor tálastól fagyasztóba tesszük és 20-30 percenként átdolgozzuk robotgéppel. Ha kellőképpen megdermedt kész is a fagyi.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.