Fagylalt gyümölcsből recept
Hozzávalók:
- 100 g fagyasztott banán
- 150 g fagyasztott eper
- 100 g tejszínes túrókrém ( 180 ml tejszín, 3 ek xilit, 250 g zsírszegény túró, citromlé)
Elkészítése:
A fagyasztott banánkarikákat és a fagyasztott epret késes aprítóba tesszük és kb. 10 percet állni hagyjuk. Majd bekapcsoljuk a gépet és a gyümölcsöt alaposan felaprítjuk.
Hozzáadjuk a tejszínes túrókrémet és teljesen simára keverjük.
Fagyasztóba tesszük egy-két órára majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »

