Fagylalt gyümölcsből recept

Hozzávalók:
- 100 g fagyasztott banán
- 150 g fagyasztott eper
- 100 g tejszínes túrókrém ( 180 ml tejszín, 3 ek xilit, 250 g zsírszegény túró, citromlé)
Elkészítése:
A fagyasztott banánkarikákat és a fagyasztott epret késes aprítóba tesszük és kb. 10 percet állni hagyjuk. Majd bekapcsoljuk a gépet és a gyümölcsöt alaposan felaprítjuk.
Hozzáadjuk a tejszínes túrókrémet és teljesen simára keverjük.
Fagyasztóba tesszük egy-két órára majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »