Eper fagylalt recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 nagy doboz jó minőségű 20%-os tejföl
- 20 dkg cukor
- 20 dkg eper
Elkészítése:
A tejfölt a cukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt epret. Ezeket robotgéppel összedolgozzuk, és mélyhűtőbe helyezzük.
Tálaláskor friss epret helyezünk rá.
Az eper fagylalt kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 216 kcal
Fehérje: 2 g
Szénhidrát: 27 g
Zsír: 11 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 2 g
Szénhidrát: 27 g
Zsír: 11 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »