Csokoládé fagylalt recept

Hozzávalók:
- 15 dkg cukor
- 1 dl víz
- 1 tábla étcsokoládé
- 1,5 dl habtejszín
Elkészítése:
Egy lábasba tesszük a vizet és a cukrot, így cukorszirupot készítünk, ezután hozzáadjuk az étcsokoládét, elkeverjük a szirupban, majd hagyjuk kihűlni. A habtejszínt épphogy csak villával felverjük, hozzáadjuk a kihűlt csokoládés szirupot majd ismét kicsit ezzel a masszával is felverjük, és máris tesszük a fagyasztóba. Mielőtt fogyasztani szeretnék, egy kicsit előbb ki kell venni a fagyasztóból.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »