Csokoládé fagylalt recept

Hozzávalók:
- 15 dkg cukor
- 1 dl víz
- 1 tábla étcsokoládé
- 1,5 dl habtejszín
Elkészítése:
Egy lábasba tesszük a vizet és a cukrot, így cukorszirupot készítünk, ezután hozzáadjuk az étcsokoládét, elkeverjük a szirupban, majd hagyjuk kihűlni. A habtejszínt épphogy csak villával felverjük, hozzáadjuk a kihűlt csokoládés szirupot majd ismét kicsit ezzel a masszával is felverjük, és máris tesszük a fagyasztóba. Mielőtt fogyasztani szeretnék, egy kicsit előbb ki kell venni a fagyasztóból.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »