Csokoládé fagylalt recept

Hozzávalók:
- 15 dkg cukor
- 1 dl víz
- 1 tábla étcsokoládé
- 1,5 dl habtejszín
Elkészítése:
Egy lábasba tesszük a vizet és a cukrot, így cukorszirupot készítünk, ezután hozzáadjuk az étcsokoládét, elkeverjük a szirupban, majd hagyjuk kihűlni. A habtejszínt épphogy csak villával felverjük, hozzáadjuk a kihűlt csokoládés szirupot majd ismét kicsit ezzel a masszával is felverjük, és máris tesszük a fagyasztóba. Mielőtt fogyasztani szeretnék, egy kicsit előbb ki kell venni a fagyasztóból.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »