Csokoládé fagylalt recept
Hozzávalók:
- 15 dkg cukor
- 1 dl víz
- 1 tábla étcsokoládé
- 1,5 dl habtejszín
Elkészítése:
Egy lábasba tesszük a vizet és a cukrot, így cukorszirupot készítünk, ezután hozzáadjuk az étcsokoládét, elkeverjük a szirupban, majd hagyjuk kihűlni. A habtejszínt épphogy csak villával felverjük, hozzáadjuk a kihűlt csokoládés szirupot majd ismét kicsit ezzel a masszával is felverjük, és máris tesszük a fagyasztóba. Mielőtt fogyasztani szeretnék, egy kicsit előbb ki kell venni a fagyasztóból.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


