Cseresznyés vienetta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 doboz hulalla tejszín
- cseresznye
- cukor
Elkészítése:
A cseresznyét kimagozzuk, majd kevés vízzel és cukorral feltesszük főni, amíg sűrű szirupot nem kapunk. A tejszínhabot felverjük, majd Folpackkal kibélelünk egy őzgerincformát. A formát egy picit meglocsoljuka sziruppal, rá a tejszín, utána megint a szirup. Ha elfogy, fagyasztóba tesszük.
Küldte: Horváth Viktória. Köszönjük!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.