Virslipolipok reggelire recept

Hozzávalók:
- 1 hosszabb virsli
- 1 tk olaj
- Kevéske majonéz a szemekhez
Elkészítése:
A virslit keresztben kettévágjuk.
A vágott felénél hosszában bevágjuk úgy, hogy a másik végén kb. 1,5-2 cm rész maradjon, ami nincs átvágva (ez lesz a fejrész).
Majd fordítunk rajta 90 fokot és itt is bevágjuk hosszában. Így már van 4 láb.
Majd minden lábat elvágunk, hogy meglegyen a nyolc.
Pici olajat forrósítunk és ráállítjuk a polipokat, pár perc alatt megsütjük.
A szemeket kevéske majonézzel alakítjuk ki.
Friss zöldségekkel és kenyérrel kínáljuk.
Mivel a fejrész nem tud rendesen átsülni, ezért érdemes a virsliket előbb pár perc alatt előfőzni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »