Virslipolipok reggelire recept

Hozzávalók:
- 1 hosszabb virsli
- 1 tk olaj
- Kevéske majonéz a szemekhez
Elkészítése:
A virslit keresztben kettévágjuk.
A vágott felénél hosszában bevágjuk úgy, hogy a másik végén kb. 1,5-2 cm rész maradjon, ami nincs átvágva (ez lesz a fejrész).
Majd fordítunk rajta 90 fokot és itt is bevágjuk hosszában. Így már van 4 láb.
Majd minden lábat elvágunk, hogy meglegyen a nyolc.
Pici olajat forrósítunk és ráállítjuk a polipokat, pár perc alatt megsütjük.
A szemeket kevéske majonézzel alakítjuk ki.
Friss zöldségekkel és kenyérrel kínáljuk.
Mivel a fejrész nem tud rendesen átsülni, ezért érdemes a virsliket előbb pár perc alatt előfőzni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »