Vendégváró recept

Hozzávalók:
- 1 nagy tejföl
- 5db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (főtt)
- 5db uborka (savanyúság)
- 2db lila hagyma
- 15dkg Zala felvágott
- 1cs.étkezési zselatin
- 1db erőleves kocka
- 2e.kanál majonéz, kicsi mustár só
Elkészítése:
Egy tálba beletesszük a tejfölt, majonézt, mustárt.
A főtt tojást, az uborkát, a hagymát és a felvágottat kockára vágjuk.
És bele rakjuk a tálba. Összekavarjuk az egészet.
1dl vízbe megfőzzük az erőleves kockát.(ha nincs kockánk, akkor 1dl víz, só delikát)
és elkeverjük benne a zselatint, ezt is bele öntjük a tálba.
Alufóliával bélelt őzgerincformába öntjük az egész masszát és dermedésig a hűtőbe tesszük.
Majd tálcára borítjuk.
Köretnek, kenyérre kenve, vagy csak simán is fogyasztható. FINCSI!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »