Tormás tojáspástétom recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 nagy csipet só
- 1 nagy csipet bors
- 1 tk mustár
- 1 tk majonézes torma
- 2 ek majonéz
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük, héjukat eltávolítjuk. A megfőtt tojásokat összetörjük (akár egy villával, én most a krumpli törőt használtam).
Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a mustárt, a majonézes tormát és belenyomjuk a majonézt.
Alaposan összeforgatjuk.
Legalább egy órát pihentetjük a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek, de még jobb, ha előző este elkészítjük.
Friss vagy pirítós kenyérre kenve friss zöldségekkel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »