Tormás tojáspástétom recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 nagy csipet só
- 1 nagy csipet bors
- 1 tk mustár
- 1 tk majonézes torma
- 2 ek majonéz
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük, héjukat eltávolítjuk. A megfőtt tojásokat összetörjük (akár egy villával, én most a krumpli törőt használtam).
Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a mustárt, a majonézes tormát és belenyomjuk a majonézt.
Alaposan összeforgatjuk.
Legalább egy órát pihentetjük a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek, de még jobb, ha előző este elkészítjük.
Friss vagy pirítós kenyérre kenve friss zöldségekkel kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »