Tonhalas szendvics recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 szál újhagyma
- 2 ek friss, aprított petrezselyemlevél
- 10 dkg natúr lében eltett, darabolt tonhal konzerv
- 1 ek citromlé
- 1 ek majonéz
- só, bors, kapribogyó, olívabogyó ízlés szerint
Elkészítése:
Az újhagymát karikára a kapribogyóés az olívabogyó felét apróra vágjuk, majd a hozzávalókat alaposan összekeverjük.
A kenyérszeleteket megkenjük a tonhalas kencével. Díszítjük felhasználva az egészben hagyott bogyókat
és tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.