Töltött paradicsom recept

Hozzávalók:
- 8 db. paradicsom
- 12 dkg. rizs
- 1/4 kg. borsó
- 2 db. főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg. vaj
- 1 dl. tejföl
- 1 kk. liszt
Recept: A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejét a magjától megtisztítjuk, és gyengén megsózzuk. A rizst vajon félpuhára a borsót puhára pároljuk. A tojásokat felkockázzuk, és összekeverjük a rizzsel, és a borsóval. A paradicsomokat ezzel a töltelékkel megtöltjük, visszahelyezzük a kalapjukat, kivajazott tűzálló edénybe forró sütőbe tesszük. A tejfölt a liszttel elkeverjük, a paradicsomra öntjük és ezzel is pirítjuk pár percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »