Töltött paradicsom recept

Hozzávalók:
- 8 db. paradicsom
- 12 dkg. rizs
- 1/4 kg. borsó
- 2 db. főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg. vaj
- 1 dl. tejföl
- 1 kk. liszt
Recept: A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejét a magjától megtisztítjuk, és gyengén megsózzuk. A rizst vajon félpuhára a borsót puhára pároljuk. A tojásokat felkockázzuk, és összekeverjük a rizzsel, és a borsóval. A paradicsomokat ezzel a töltelékkel megtöltjük, visszahelyezzük a kalapjukat, kivajazott tűzálló edénybe forró sütőbe tesszük. A tejfölt a liszttel elkeverjük, a paradicsomra öntjük és ezzel is pirítjuk pár percig.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »