Töltött bagett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 bagett (francia kenyér)
- 2 krémsajt
- 20 dkg csirkemell sonka
- 2 nagyobb savanyú uborka
- 2 piros savanyú paprika
- 2 kanál tejföl
Elkészítése:
A bagettet 2 nappal előbb vegyük meg, mert könnyebb kiszedni a belsejét ha már kicsit megszárad. A bagett végeit levágjuk, majd 3 részre vágjuk. Egy nagykéssel óvatosan átszúrjuk és kiszedjük a belsejét. Összemorzsoljuk hozzáadjuk a felkockázott csirkemell sonkát,a felkockázott savanyúságokat, tejfölt és krémsajtot, Kézzel összedolgozzuk. Megtöltjük a bagetteket mindkét oldaláról. Frissentartó vagy alufóliába tekergetjük be, és hűtőszekrénybe tesszük pár órára.
Tipp:
Szülinapra készítettem előző nap, 24 órát állt a hűtőszekrényben és szebben lehetett szeletelni mint mikor csak pár órára hagytam. Csináltam már parasztosat is. Parasztkolbászt, lilahagymát és főtt tojást tettem bele. De lehet maradék sülthússal is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »