Töltött bagett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 bagett (francia kenyér)
- 2 krémsajt
- 20 dkg csirkemell sonka
- 2 nagyobb savanyú uborka
- 2 piros savanyú paprika
- 2 kanál tejföl
Elkészítése:
A bagettet 2 nappal előbb vegyük meg, mert könnyebb kiszedni a belsejét ha már kicsit megszárad. A bagett végeit levágjuk, majd 3 részre vágjuk. Egy nagykéssel óvatosan átszúrjuk és kiszedjük a belsejét. Összemorzsoljuk hozzáadjuk a felkockázott csirkemell sonkát,a felkockázott savanyúságokat, tejfölt és krémsajtot, Kézzel összedolgozzuk. Megtöltjük a bagetteket mindkét oldaláról. Frissentartó vagy alufóliába tekergetjük be, és hűtőszekrénybe tesszük pár órára.
Tipp:
Szülinapra készítettem előző nap, 24 órát állt a hűtőszekrényben és szebben lehetett szeletelni mint mikor csak pár órára hagytam. Csináltam már parasztosat is. Parasztkolbászt, lilahagymát és főtt tojást tettem bele. De lehet maradék sülthússal is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »