Tojáskrém recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 6 keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek majonéz (az univer gm&lm)
- egy kis szeletke vaj (liga)
- 1 fél fej lilahagyma apró kockára vágva
- 1 gerezd fokhagyma
- fél csokor petrezselyem zöld
- só és frissen őrölt fehér bors izlés szerint
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymához hozzáreszelem a fokhagymát, besózom és állni hagyom amig a tojások megfőnek.
A megfőtt tojásokat megpucolom, apróra vágom, hozzákeverem a fokhagymás hagymát, a majonézt, a vajat, borsozom, majd kézi habverővel össze keverem. (Tehetjük robotgépbe is és akkor szép egynemű álagot kapunk, de én ezt a darabos változatot jobban kedvelem.)
Ha alaposan összekevertem, beleszórom az apritott petrezselyem zöldet, villával átforgatom, ha szükséges még utánna sózom, borsozom.
Friss kenyérrel, piritossal, puffasztott rizsszelettel kinálom!
Jó átvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

