Tojás kacsák recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek margarin
- Egész fekete bors
- 1 kk. só
- 1 ek őrölt bors
- 1 kk. mustár
- 1 mg gulyáskrém
- 1 ek majonéz
- 1 sárgarépa
- Fogvájó.
Elkészítése:
Tojást keményre főzzük, hosszába félbe vágjuk, sárgájukat kivesszük és összekeverjük a margarinnal. Hozzáadjuk ízlés szerint a sót, őrölt borsot,1 mk gulyáskrémet és a majonézt. Ezzel a masszával megtöltjük a tojásfehérjét. A maradék masszából kacsafejeket formálunk. Fél fogvájókat szurkálunk a tojásokba a kacsafejeket ráhelyezzük a kiálló fogvájókra. Díszítésnek, szemnek egész borsot használunk, csőrnek a répából vágunk darabokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »