Tojás kacsák recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek margarin
- Egész fekete bors
- 1 kk. só
- 1 ek őrölt bors
- 1 kk. mustár
- 1 mg gulyáskrém
- 1 ek majonéz
- 1 sárgarépa
- Fogvájó.
Elkészítése:
Tojást keményre főzzük, hosszába félbe vágjuk, sárgájukat kivesszük és összekeverjük a margarinnal. Hozzáadjuk ízlés szerint a sót, őrölt borsot,1 mk gulyáskrémet és a majonézt. Ezzel a masszával megtöltjük a tojásfehérjét. A maradék masszából kacsafejeket formálunk. Fél fogvájókat szurkálunk a tojásokba a kacsafejeket ráhelyezzük a kiálló fogvájókra. Díszítésnek, szemnek egész borsot használunk, csőrnek a répából vágunk darabokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »