Tepsis zöldbab recept

Hozzávalók:
- 1 kg zöldbab
- 1-2 paradicsom
- 15 dkg reszelt sajt
- 1 csomag szeletelt baconszalonna
Elkészítése:
A zöldbabot megpucoljuk, de nem vagdossuk össze, csak a végeit levágjuk. Forrásban lévő vízben pár percig főzzük.
Egy tepsit kivajazunk, majd fogunk 3-4 zöldbabot és betekerjük 1 szelet baconszalonnába és a tepsibe fektetjük. Ha megtelt a tepsi, a tetejére paradicsomot karikázunk és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 20-30 perc alatt ropogósra sütjük. Főételként könnyű vacsorának is kiváló vagy húsok mellé köretként.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »