Szezámmagos rántott cukkini recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg cukkini
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 marék liszt
- 5 ek zsemlemorzsa
- 2 kk szezámmag
- 3 dl étolaj
Elkészítése:
A cukkiniket meghámozzuk, felszeljük ujjnyi vastag szeletekre. Ha már kicsit öregebb, a magjai kemények, pogácsaszaggatóval a közepüket kinyomjuk. Besózzuk, majd rövid állás után lecsöpögtetjük. Miután a nedvességet leitattuk, panírozzuk. A zsemlemorzsába szezámmagot keverünk.
Forró olajban kisütjük.
Tálaláskor tehetünk mellé kapros, tejfölös, pesto, vagy csípős szalsza szószt is.
Önmagában, pirítós, vagy puha kenyérrel fogyaszthatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »