Szárnyas máj rizottó recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg máj
- 15 dkg hagyma
- 2 dl olaj
- 20 dkg rizs
- 1 tk só
- 1 tk majoránna
- 1 tk bors
- 15 dkg borsó
- 0,5 l víz
Elkészítése:
A hagymát megtisztítjuk, kockára vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a májat, felöntjük vízzel, majd fűszerezzük borssal és majorannával. A borsót sós, cukros vízben megfőzzük, a rizs olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a sót, és dupla annyi vizet mint a rizs. Lefedjük és tovább főzzük. Ha minden megfőtt összekeverjük őket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

