Szárnyas máj rizottó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg máj
- 15 dkg hagyma
- 2 dl olaj
- 20 dkg rizs
- 1 tk só
- 1 tk majoránna
- 1 tk bors
- 15 dkg borsó
- 0,5 l víz
Elkészítése:
A hagymát megtisztítjuk, kockára vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a májat, felöntjük vízzel, majd fűszerezzük borssal és majorannával. A borsót sós, cukros vízben megfőzzük, a rizs olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a sót, és dupla annyi vizet mint a rizs. Lefedjük és tovább főzzük. Ha minden megfőtt összekeverjük őket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »