Sárgarépás sajtkrém recept
Hozzávalók:
- 1 doboz natúr krémsajt
- 1 kisebb sárgarépa
- 1 gerezd fokhagyma
- friss petrezselyem
- friss snidling
- só
- fehér bors
Elkészítése:
A sárgarépát lereszeljük. A krémsajthoz adjuk az apróra vágott snidlinggel és petrezselyemmel együtt, belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Jól elkeverve már lehet is tálalni. Reggelire felvágottal, főtt tojással, pirítóssal nagyon friss és ízletes. Nem utolsó sorban vitamindús.
A sárgarépás sajtkrém kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 11 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 11 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »

