Sajtgolyó recept

Hozzávalók:
A golyókhoz:
- 25 dkg sovány tehéntúró
- 1 db GM tömlős krémsajt
- 40 dkg reszelt sajt
- 2-3 ek tejföl
- só
- őrölt szerecsendió
A beforgatáshoz:
- pirospaprika
- metélőhagyma (petrezselyemzöld)
- darált dió (mák)
- lenmag (szezámmag)
Elkészítése:
A golyók hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd megkóstoljuk, ha szükséges utána ízesítünk.
A hempergetéshez valókat külön-külön tálkákba tesszük és a masszából diónyi golyókat formálunk és a különböző ízű-színű “bundában” meghempergetjük.
Ízlés szerint tálra rakosgatjuk és azonnal kínálhatjuk!
Tipp:
Karácsonyi ebéd előtt, előételnek is kínálhatjuk, de filmezéshez is egy egészséges nasi, de a szilveszteri buliban is elfogyna, akár több tálcával is :D
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »