Pingvinek recept

Hozzávalók:
- sárgarépa
- fekete olíva bogyó (magozott)
- feta sajt
- fogpiszkáló
Elkészítése:
A sárgarépát megpucoljuk és kb. 1 cm-es karikákat vágunk. A karikákból kivágunk egy szeletet, mint a pizzánál. Ebből a kivágott darabból lesz a csőr, a nagyobb részből pedig a lábak.
2 db olíva bogyó kell 1 pingvinhez. Az egyiket hosszában vágjuk el, ez lesz a törzse, amit megtöltünk feta sajttal. A másik olívát keresztben vágjuk meg, ide illesztjük a csőrét. A testet és a fejet illesszük össze, tegyük rá a talpakat is, és szúrjuk át fogpiszkálóval. Kész a pingvin.
Tipp:
Nagyon nagy sikere lesz bármilyen összejövetelen előételnek. Sok sikert hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »